S.C. IZOVEN TOP S.R.L.

S.C. IZOVEN TOP S.R.L.

Denumirea si adresa societatii:

• S.C. IZOVEN TOP S.R.L.
• loc. Floresti, str. Scolii, nr. 235, jud. Prahova

Forma juridica:

Societatea “IZOVEN TOP S.R.L.” este persoana juridica româna, cu capital privat romanesc, având forma juridica de societate cu raspundere limitata.

Înregistrare:

• Oficiul National al Registrului Comertului: J 29/ 125/ 2007;
•  Cod fiscal: RO 20649860;

Domeniu de activitate:

Potrivit datelor continute în Certificatul de înregistrare a firmei S.C. IZOVEN TOP S.R.L., obiectul principal de activitate al societatii consta in:
•  Operatiuni de mecanica generala, cod CAEN 2562.

In detaliu, lucrarile societatii, ca si activitati secundare, includ:
• Efectuarea si repararea de instalatii termice la utilaje industriale;
• Lucrari de executie si reparare instalatii electrice si automatizari de mica anvergura;
• Reparat si marcat pardoseli industriale;
• Intretinere si reparatii sisteme de ventilatie (centrala, tubulatura);

Scurt istoric al societatii:

     Societatea Comerciala IZOVEN TOP S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2007.
     Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capital de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari. Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor pietii din domeniul industriei prelucratoare, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi. Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este profesionalismul personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.
     S.C. IZOVEN TOP S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA. Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.
      Colaborarile cu firme ca : S.C. MICHELIN ROMANIA S.A., BRITICH AMERICAN TOBACCO, ALEXANDRION GRUP ROMANIA, cat si experienta acumulata pana in prezent demonstreaza inca o data increderea pe care clientii nostri o au in lucrarile efectuate de societatea noastra. Societatea noastra dispune de ateliere dotate cu echipamente tehnice performante ce permit realizarea unei game diverse de produse la un standard ridicat al calitatii.

Structura organizatorica


S.C. IZOVEN TOP S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal calificat, care asigura, în bune conditii de functionare desfasurarea activitatii de baza, conform cerintelor din domeniul industriei prelucratoare.Resurse tehnice si tehnologice


Resursele tehnice si tehnologice sunt date de:
• Asigurarea de personal cu instruire corespunzatoare corespunzatoare cerintelor activitatilor desfasurate;
• Respectarea standardelor nationala si internationale aplicabile tehnologiei utilizate;
• Asigurarea resurselor necesare imbunatatirii comunicarii inter – departamentale, dar si cu partenerii externi;
• Asigurarea de materiale, materii prime si echipamente necesare desfasurarii corespunzatoare a proceselor de productie.

TOATE LUCRARILE EXECUTATE DE SOCIETATEA NOASTRA SUNT INSOTITE DE DECLARATIA DE CONFORMITATE SI DOCUMENTATIA AFERENTA
(PROIECTE, INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE).

Proiecte
Parteneri
Angajati